Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Man on the Mountain

NEGYEDIK STÚDIÓ ALBUM 2010. végén az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy újra beindítja a szóló karrierjét. 2011. augusztusban azt nyilatkozta, hogy az album kész van. A visszatérés időpontjáról nem mondott semmit. „Az album többé-kevésbé kész van. Még nem vagyok biztos a kiadás dátumában. Azt nem árulhatom el, hogy milyen lesz a korong, hagyni akarom, hogy a dalok magukért beszéljenek. Szuper lesz visszatérni oda, ahova tartozom. A színpadra.” A jelentések szerint visszatérő dala az 1930-as, híres musical, a Puttin’ On The Ritz azonos című dalának átdolgozása lesz. „Azzal a csapattal dolgozik, akik a Spice Girls legnagyobb slágerei mögött álltak. Geri hihetetlenül izgatott, hogy újra dolgozni fog.” – árulta el egy bennfentes a Daily Express-nek. 2013. március közepén az egyik interjúban elmondta, hogy decemberben írt egy dalt ami miatt az albumot átdolgoza és jövő héten újra studióba megy. 2013. márciusban bejelentette, hogy amit eddig felvett dalokat nem fogja használni a negyedik albumján mert egy teljesen mást stílusú lesz.
2016. November végén, kiszivárgott az internetre a negyedik albuma ami 13 dalt tartalmaz, az album állítólagos címe, Man on the Mountain. Rajta a korábban megerősített dalok: Love and Light, Phenomenal Woman, amit 2012-ben élőben el is énekelt és Sheriff. A Half of Me, a 2013-as kislemez nem tartalmazza.
2017. elején bejelentette, hogy új albumon kezdett el dolgozni.

PHENOMENAL WOMAN (magyarul: Fenomenális nő) 2012. végén újra fellépet szóló énekesként egy jótékonysági koncerten amin elénekelte 2001-es slágeres dalát 'It's Raining Men' egy Spice Girls slágert lassú verzióban 'Wannabe' és az új dalát is 'Phenomenal Woman' ami az egyik interjúban elárulta, hogy a dalból kislemez lesz, de végül nem történt meg

BEAUTIFUL LIFE
DEEP DOWN
GET INVOLVED
HUMANITY
I AM OLDER NOW
IF YOU LOVE SOMEONE
I'VE GOT A NAME
LOVE AND LIGHT
MAN ON THE MOUNTAIN
MIRACLES
PHENOMENAL WOMAN
SHERIFF
WITHOUT LOVE

 

Cikkek

Dalszövegek

2016.12.31