Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kislemezek

Képtalálat a következőre: „geri halliwell 2001”

FEELS LIKE SEX Geri Halliwell Scream If You Wanna Go Faster albumának első kislemezeként eredetileg a Feels Like Sex lett volna kiadva, de az utolsó pillanatban leváltották. Helyette az It's Raining Men sláger jelent meg (ami máig az összes egyéni Spice Girls dal közül a legsikeresebb és a legkeresettebb). GERI A DALRÓL: 
"Imádtam a Bridget Jones-t. Olvastam mind a két könyvet. Tulajdonképpen én vagyok Bridget Jones. Annyian vagyunk ezzel így. Így aztán amikor felkértek, hogy csináljam ezt meg a filmhez, olyan volt mint egy ajándék. Először azt hittem, csak a film zenéje lesz, de aztán meghallották a dalt és azt mondták legyen belőle single. Már készenálltunk, hogy a ’Feels Like Sex’ kerüljön ki első single-ként de ez annyira jó kifogásnak bizonyult, hogy felvehessem a lábszármelegítőket. És élveztem is. Azt mondtam az ’Absolute Boys’-nak: ’A szexről akarok írni.’ Mert már évek óta senki sem beszélt a szexről. De én valami pozitív üzenetet szerettem volna. A háttér így szól: "Ha durva a hangulatod és megvan a késztetés, nyugizz le, nem kell levetkőzni csak azért mert szexelni akarsz". Ismered azt az érzést, amikor kívánsz valakit de magadon tartod a ruháidat? Szerintem ez még szexibb is. Számomra sokkal izgalmasabb azt várni, mi jön most. És persze ez a biztonságos szex."
Tervben volt ugyan, hogy klip lesz belőle és utólag megjelenik, de a "Feels Like Sex" végül sohasem jelent meg kislemezként. 

CIRCLES AROUND THE MOON (magyarul: Körök a hold körül) negyedik kislemez lett volna a második albumról, Scream If You Wanna Go Faster. De Calling nem lett annyira sikeres, hogy megjelenjen. Már remixeket is csináltak belőle amikor törölték a kislemezt.

 

Cikkek

Calling (2001)

2017.03.10

 

Scream If You Wanna Go Faster (2001)

2017.03.10

 

It's Raining Men (2001)

2017.03.10