Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


STEP TO ME ez a dal csak kislemezként jelent meg 1997. közepén, videó nem készült belőle. Eredetileg még a Spice albumra íródott de ismeretlen okok miatt törölték. A második albumra csak japán kiadásban szerepelt mint bónusz dal a Move Over és Do It között. 1998-ban ezt adták elő utolsónak amikor még öten voltak. 2014-ben megjelent az a verzió amit a Spice albumra készült.

CAN'T STAY TONIGHT nem hivatalos kislemez, amit még 1997. augusztus 30-án jelent meg. A dal nagyon népszerű az interneten. Eredetileg szerepelt volna a SpiceWorld albumon, de végül ismeretlen okok miatt törölték. A dalban csak Melanie C énekel, ezért hitték évekig, hogy eredetileg a Northern Star albumról törölték.

(HOW DOES IT FEEL TO BE) ON TOP OF THE WORLD Ez volt a hivatalos dal Angliában a világbajnokság 1998. június 1-én jelent meg. A kislemezen énekel a Spice Girls Ocean Colour Scene és Echo & The Bunnymen. Ez volt a Spice Girls első olyan dala ami nem került be a Top5-be csupán a #9 helyett érte el három hétig szerepelt a Top40-be. A kislemezből 92.000. példány fogyott el és 1998.ban #179 legjobb kislemeze volt. Ez volt az utolsó olyan kislemez amin szerepel Geri Halliwell aki a kislemez megjelenése előtti napon hagyta el a Spice Girls. A dalt kétszer énekelték el a közönség előtt Május 21-én még Geri-vel és Június 5-én immár Geri nélkül. A dalban csupán MelanieC-nek van saját része a többiek a kórusban énekelnek.

 

MY STRONGEST SUIT ez volt az első dal a Goodbye után ami megjelent ezért több média figyelmet kapott a dal ezért jól teljesített a rádiókban különösen az Egyesült Királyságban. A dal szerepel Aida albumon amit Elton John és Tim Rice jelentett meg. 1999-ben pletykálták, hogy a My Strongest Suit kislemezként meg fog jeleni de végül nem történt semmi. Abban az időben Melanie B és Victoria szülési szabadságon voltak.

IT'S ROCK 'N ROLL Ez volt egy jótékonysági kislemez a Children's Promise részére. Ez volt az első olyan év 1996 óta, hogy karácsonyra nem Spice Girls kislemeze az első helyezett. A dalban 36 énekes énekel a Spice Girls a refrénben énekel. A dal kevésbé ismert csupán #19 helyezést érte el és csak négy hétig szerepelt a listákon.