Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Négy éven át nem jelentkezett friss slágerrel Melanie Chisolm, azaz Mel C, a Spice Girls egykori tagja. S miközben társai a lánycsapat újraegyesítésén dolgoznak, ő most jelentette be új lemezének érkezését.

A hetedik albumát jelentette be Melanie Chisolm: Version Of Me címmel október 21-én dobja piacra szólólemezét.
Az egykori Spice Girl újra régi társszerzőivel, Peter Vettesével és Adam Argyle-lal dolgozik együtt, valamint a Sons Of Sonix produkcióval, amely egyébként Ariana Grande és Tinie Tempah karrierjébe is besegített.

A 42 esztendős Melanie utolsó szólólemez-próbálkozása 2012-ben volt, amikor a „Stages” megjelent. Most azonban a hírek szerint más megközelítésből készítette a lemezt, több szabadságot és kreativitást kapott. Mint mondta, popzenét ír, de most kicsit máshogy, a hangzás és a dalok szerkezete is kreatívabb. „Bármi jól hangzott, belelendültem” – mesélte Mel C.

Az album vezető dalát, az Anymore-t október 14-én hallhatja a nagyközönség. Az énekesnő hamarosan angliai turnéját is bejelentené, hogy a lemezt mihamarabb népszerűsíthesse.
Melanie Chisolm egyébként a Love magazinnak a közelmúltban elmondta, hogy az év elején, több szemtől-szemben találkozást követően döntött úgy, hogy nem száll be a Spice Girls újraegyesítésébe. Nehéz elhatározás volt, különösen, hogy korábban Victoria Beckham is jelezte, nem kíván résztvenni – érthető módon, divatmárkája és meglehetősen nagy családja miatt.

„Nem volt könnyű magukra hagyni a lányokat, a rajongókat… de úgy éreztem, hogy nem kell velük tartanom. Követtem a megérzésemet” – nyilatkozta Melanie, aki szerint a Spice Girls igenis egy öttagú csapat, akik, úgy véli, a 2012-es londoni olimpián énekléssel a csúcsot is elérték.

2016. Szeptember 21.